torsdag den 9. januar 2014

En fleecetrøje...

Ja, så gik der igen lang tid siden det sidste indlæg.. og jeg kunne starte med at komme med en lang undskyldning om hvorfor, men.. jeg har besluttet, at jeg ikke gider have dårlig samvittighed og komme med undskyldninger hver gang der går længe mellem aktivitet her på bloggen... I perioder hvor jeg har tid og overskud syr jeg, og i perioder hvor jeg ikke har, så syr jeg ikke.. og det vil bloggen afspejle, og længere bli'r den ikke... Basta ;-)

Idag har jeg fået syet en lækker blød fleece til Anemone. Det har længe været planen, for hun er efterhånden vokset ud af de andre vi har... og en fleece er, hvis du spørger mig, totalt uundværlig i en kold tid. Mønsteret er fra Minikrea, og jeg har brugt det mange gange før.. bl.a. her og her.

Lommer er af fleece og retrostof, og meget lette at lave.. Er du i tvivl hvordan du gør, så har jeg lavet en DIY på det lige her... (Blot undladt pipingkant)

Jeg skal også have syet et par bukser til, men jeg er lidt i tvivl om hvordan retrostoffet skal indgå på dem. Jeg tænker umiddelbart at det bliver for meget, hvis det også udgør lommer på bukserne... Så jeg overvejer lidt at sætte det som løbegang til elastikken i benene, men den må jeg lige tygge lidt på inden de ryger gennem maskinen ;-)


 

 

9 kommentarer:

 1. Super super lækker. Altid fede ting du syer

  SvarSlet
 2. Fantastisk du er nået til at kunne sige det til dig selv, jeg er også endelig ved at være der. Elsker at blogge men der skal også være overskud til alt det anden i mens :o)

  Når det er sagt så er det godt nok en lækker fleece... Nyder at nullere lidt rundt på din blog, får samlet mig en masse inspiration. SKØNT. Tak fordi du kommer med dine indlæg når du har tid og overskud. :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den lækker...

  Jeg får helt lyst til at lave noget tilsvarende til Alba

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt at du skriver :-) Jeg var faktisk inde på din blog i går for at se om det var mig der havde misset indlæg fra dig på trods af Bloglovin ;-)
  Ikke fordi, jeg har det på præcis samme måde som dig. Jeg viser ting på bloggen når jeg har overskud til det. Elsker at læse med hos jer andre, men der skal være tid til det hele :-)
  Hvor er det en fin trøje! Bruger i den bare som hverdagstrøje? Der skulle jo snart blive koldt, så måske kommer vi til at mangle den slags… Jeg kan huske at den der type fleece trøjer engang var moderne til voksne -jeg elskede den jeg havde i råhvid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. den var helt god nok, der ikke var nogle nye fra mig ;-)
   Jeg bruger nærmest fleecetrøjerne til alting.. siden hun var helt baby har vi haft flere stykker ad gangen - både til at sove ude i, til at have under regntøj hvis det er koldt, til "vi-skal-bare-lige-ud-i-bilen-trøje" osv osv... jeg er fan af dem.. og så er der jo intet som varmer bedre end sådan en fleece :) Og så kan jeg godt lide at hætte dækker godt over halsen, så den er ekstra lun :)

   Slet
  2. Og om sommeren bruger jeg dem tit om aftenen hvis det blir køligt i stedet for jakker.. ;-)

   Slet
  3. Åh ja, der er jo mange muligheder. Jeg skal da have lavet sådan en trøje. Æh, har bare lige 4-5 projekter der skal realiseres først :-) Tak for dine tip til brug!

   Slet
 5. Den er virkelig fin! Elsker lommerne :-)

  Og man skal bare ikke undskylde for at man ikke skriver, synes jeg, for så bliver det bare lidt en sur pligt! Det er dejligt at holde en lille pause og så komme tilbage med fornyet energi og lyst til at dele :-)

  SvarSlet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)