mandag den 13. januar 2014

En barselsgave

Jeg skal på barselsbesøg i løbet af ugen, og den lille søde pige skal selvfølgelig have en gave. Jeg har syet en lille fleecejakke med jerseyfoer, og et par små velour-bukser med et lille hjerte af strygestof :)
Jakken er vendesyet, så der er ingen synlige syninger indvendig - en lækker detalje synes jeg.. Som afslutning på ærmekanten har jeg sat kantebånd lavet af jersey'en.. det giver også lige prikken over i'et.8 kommentarer:

 1. lækker gave og virkelig smukke detaljer på jakken :o) kh Pia

  SvarSlet
 2. Den er bare så fin, den jakke. Er mønstret fra det nyeste Ottobre?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er faktisk fra Ottobre 1/2012.. men det kan sagtens ske der er et lignende i det nyeste :) Jeg har brugt det mange gange før, og modellen er bare super god synes jeg :)

   Slet
 3. Hvor er det et fint sæt Nicoline - så sejt at jakken kan vendes :-) Håber at det går godt med graviditeten og at du måske har det lidt bedre
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 4. Ihh, sikke en fin jakke! Og det var da også en lækker måde at bruge fleece på. Det er du altså god til :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt - Og dejligt blødt til sådan en lille skat

  SvarSlet
 6. Ej hvor er den bare fin! Jeg er simpelthen så forelsket i det bambistof! Jeg bliver død misundelig hver gang jeg ser det på forskellige blogs - lavet til alle mulige forskellige stykker fiiint tøj.. Ville elske at putte min Luna i det skønne motiv! :D

  SvarSlet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)