fredag den 22. november 2013

Sy til din baby

Jeg har ikke rigtig fået syet noget til Anna's ellers fantastiske initiativ "Sy til din baby" pga. graviditetskvalmen. Den anden aften havde jeg dog lige nogle rigtig gode timer, og de blev straks brugt foran symaskinen. Tænk.. den virker stadig.. jeg var ellers begyndt at blive helt i tvivl om den var rustet. Det blev til denne lille kjole, som skal bruges til en barselsgave til et vennepar. Den er syet efter Minikreas mønster, og så har jeg blot tilføjet et silkebånd, som er syet med ind i foret.. En rigtig lille prinsessekjole..
Jeg håber jeg får indhentet lidt baby-produktion her de sidste dage af månenden.. ellers må mit bidrag komme med tilbagevirkende kraft.. Jeg kender nemlig en masse skønne babyer, som er blevet født den seneste måned, og så skal jeg jo også snart igang med at storproducere til vores egen, når vi får kønnet at vide først i januar.. så I skal nok få masser af babyting at se alligevel.. Bare rolig :)


3 kommentarer:

 1. Hvor er den bare sød. Hvor mon stoffet er fra?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna
   Jeg har købt det i en lille stofbutik i Nordsjælland, som hedder Zig Zag stoffer. Jeg ved desværre ikke hvem fabrikanten er :(
   Kh Nicoline

   Slet
 2. Hvor er den flot den kjole :-) og jeg er også vil med stoffet :-)

  SvarSlet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)