torsdag den 29. maj 2014

Mere sengetøj...

Lige et par sæt mere... Nu tror jeg også snart jeg har nok, for jeg har også købt nogle fine nogle fra Blafre med elefanter.. så mon ikke vi kan klare os lidt på dynebetræks-fronten?

Det blomstrede stof er retrostof som jeg har købt af Mette... Et af mine yndlingsprint... Ligger du inde med noget af dette som du ikke bruger, så giv mig endelig et prej :P

Det prikkede stof er i flannel og fra Malika-Rosa, og endda købt på tilbud.. Det er lidt tykt til en varm sommerdag, men det bliver så dejligt når vejret bliver køligt. Den mintfarvede tittekant har jeg lavet af kantebånd og anoraksnor, da jeg ikke lige kunne finde noget færdigt i denne farve.
Den laksefarvede tittekant er fra Bettyp, en shop hvor jeg ofte køber tittebånd mm., da det simpelthen er i en så lækker kvalitet.
7 kommentarer:

 1. ih sikke nogle fine sæt!! Jeg har desværre ikke det print, du efterlyser, men jeg håber, at du finder det.

  SvarSlet
 2. Jeg har desværre heller ikke noget af det - Har du tjekket med BeMyDragonfly (bare søg på det, så burde hendes blog komme frem)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare fint! Især det af retro. Jeg kan godt forstå, at det er dit yndlings. Jeg har desværre ikke noget. Men godt, du bruger det i et helt stykke og til sengetøj. Der kommer det til sin ret.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne sæt :) hold evt øje på bloomerskids.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, der må jeg helt sikkert ind og lure :)

   Slet
 5. Hvor er det fint Nicoline :-) Vi har også et sengesæt i retrostoffet og det er min datters yndlings :-D

  SvarSlet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)