fredag den 4. april 2014

En laralil kjole

Så fik jeg afprøvet det super fine kjolemønster, designet af Anna med bloggen Laralil. Har du ikke allerede fået hænderne i det kan det købes lige her.
Anna har lavet en meget udførlig syvejledning til mønsteret, så jeg vil vove at påstå alle kan være med... den er meget lige til at følge.
Der er lidt småfejl hist og pist på min kjole, som mest af alt skyldes, at jeg fik spat af velourstoffet, som rullede hele tiden... Det må der rettes op på ved næste kjole jeg laver.. Stor tak til Anna, for at dele dette fine mønster med os andre, som længe har ønsket os at kunne sy de fine laralil-kjoler selv :)

8 kommentarer:

 1. SÅ fin... mine mønstre er også på vej, Glæder mig... troede jeg havde bestilt dem den dag de kom ud men handlen var ikk gået igennem. Håber de ligger hos mig på tirsdag så skal jeg hygge mig på min fridag på onsdag.

  ELSKER lilla så tror også min bliver i en lilla

  SvarSlet
 2. Den er vel nok blevet fin! Jeg har også købt alle tre mønstre og har fået klippet ud til LIVA kjolen, men har desværre endnu ikke fundet tiden til at sidde foran symaskinen... Men jeg ser frem til at klæde Lea & Hannah på i fine Laralil kjoler! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg kun alt for godt... ;-) Glæder mig til at se dine udgaver ;)

   Slet
 3. Hvor er den sød Nicoline, det er sjovt at se alle de forskellige kombinationer der dukker frem i blogland nu.
  Elsker mønsteret

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtig sjovt at se alle de mange forskellige variationer - super, super lækkert mønster :)

   Slet
 4. Din udgave er godt nok også smuk...

  SvarSlet
 5. Hvor er den sød, min den første mangler lige at blive offentligt gjort. Har slet ikke tænkt på at lave den i velour, men nu ved jeg hvad det skal bruges til .. TAK for inspirationen.

  SvarSlet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)