mandag den 30. september 2013

En rigtig efterårskjole...

Jeg har syet denne efterårskjole, som egentlig skulle være til mig selv. Jeg er helt vildt med stoffet og synes det passer så godt til denne model.. MEN - den er blevet for lille. Det er altså bare bittert.. øv med øv på. Denne model plejer passe mig perfekt, men der er meget mindre stræk i dette stof, end i det jeg plejer at sy den op i.. jeg havde ikke lige tænkt så langt at det gjorde en SÅ stor forskel - så kunne jeg da lige lære det. Nå, men min kusine har længe efterspurgt flere af disse kjoler, så nu bliver den sendt op til hende i håb om, at hun kan passe den, for hun er nemlig lige en størrelse mindre end mig.. ellers må den ryge til salg. Øv.... jeg overvejer lidt at bestille en ny omgang stof så jeg også selv kan få en... men nu må vi se :)
Stoffet er fra stofogstil og jeg har tidligere syet leggins til Anemone i det.. dem kan du se her. Hun havde dem på forleden dag og de var vildt fine...


7 kommentarer:

 1. Ej hvor ærgeligt Nicoline, kan du ikke sælge den???

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo. Min kusine har lige fået lov at prøve først, om hun kan passe den.. Ellers ryger den til salg :)

   Slet
 2. Åhhh hvor ærgerligt - håber at kusinen kan passe den og bliver glad. Men jeg kan helt sikkert sætte mig ind i øv-følelsen efter at have, klippet og syet, og glædet sig til den.... :(
  Håber du finder en glad ejerinde til den - den er super flot :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 3. Ej, noget møg! Den er ellers underskøn! Håber din kusine kan passe den, så den kan "blive i familien" :-)

  SvarSlet
 4. Oh. My. Hvor er det en fantastisk smuk kjole - jeg er solgt!
  Hvis din kusine tilfældigvis ikke kunne passe den, så må du meget gerne sige til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den passede hende (desværre for dig) helt perfekt, og hun tog den i brug med det samme.. Men den er altså ret nem at gå til, jeg har sågar lavet en billedvejledning til ærmerne.. Så måske du skal kaste dig ud i projektet selv :) Stoffet + mønster er fra stof og stil :) Du kan finde links til det under billedvejledningen til ærmerne..

   Slet
  2. Æv for mig, men skønt for hende :)
   Det vil jeg overveje - har i hvert fald gemt dit indlæg som bookmark i min to do-liste. Tak for vejledning til pufærmerne, de er virkelig flotte!

   Slet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)