mandag den 19. januar 2015

Kuk kuk....

.... Jeg er her altså stadig!


Det har bare været liiiidt hårdt at vende tilbage til hverdagen efter 2 fantastiske måneder i Thailand! Børnene har været rigtig meget syge (!!) efter vi kom hjem, og der er ikke noget der kan tage pusten mere fra mig end syge børn, som kræver opmærksomhed i døgndrift.. puha, det er i hvert fald lidt hårdt i længden. Det ville derfor være synd at sige, at min symaskine har været på overarbejde, og det den har præsteret har mest været bestillinger, som har ligget og ventet.. Men NU satser jeg og den på bedre tider, og forleden fik jeg faktisk syet en trøje til mig selv - wow, det er ikke ofte det sker. Den viser jeg frem i løbet af ugen. Og idag har jeg sågar klippet til sengetøj... så lidt sker der.. Jubii.

Turen til Thailand var, som sagt, helt fantastisk (det havde jeg nu også regnet med, hi hi). Vi rejste rundt og nåede at se 11 forskellige steder. Vi rejste med Anemone på knap 3 år og Vilma, som blot var 4,5 mdr da vi tog afsted. Vi havde ikke planlagt noget hjemmefra, andet end den første uge, så vi tog det som dagene gik, og så hvor vi havde lyst til at begive os hen. 
Det var absolut intet problem at rejse med så små børn, og jeg kan varmt anbefale det til andre, som har mulighed for at hive så lang tid ud af kalenderen. At være sammen med sin familie i døgndrift og ikke skulle andet end bare at være sammen så længe - det er ubeskriveligt.. intet mindre! 
Vi håber vildt meget vi kan komme afsted igen inden den store starter i skole om nogle år... aahhh! 

Billedet her er de fine liberty shorts, som jeg viste på bloggen kort inden vi tog afsted - de blev heldigvis flittigt brugt af den unge dame :) 


2 kommentarer:

  1. Nøj hvor lyder det bare skønt!!! (Pånær delen med de syge børn selvfølgelig)

    SvarSlet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)