fredag den 14. marts 2014

Den færdige jakke

Så blev forårsjakken færdig. Jeg synes selv den er blevet rigtig fin, men Anemone ville absolut ikke have den på i morges.... forhåbentlig kommer hun på andre tanker ;-)
Mønsteret er fra Alt om håndarbejde nr. 09 / september 2013- desværre blev ærmerne for korte... om det er mig eller mønsteret har jeg ikke lige fået opklaret, men ikke desto mindre måtte jeg finde på noget.. derfor har jeg påsat et stykke foer med vliseline, syet på som et meget bredt kantebånd, for på den måde at få længde og samtidig få det til at ligne, at det er foret som er bukket om -  rent fup og fiduser, men det virkede (Se det nederste billede).

Det orange stof har jeg quiltet vha. en quiltelineal - en fantastisk opfindelse..... Det er quiltet på tyndt pladevat 60 g / m.
Foer + yderstof er fra Malika-rosa.dk8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Jeg er vild med den gule farve og lommer og kantebånd i kontrastfarver. Mon ikke hun bliver varm på den hvis du lader den hænge fremme?
  Du er da mega sej, sådan lige at lave lidt fup og fiduser med ærmerne :-) Det ser man slet ikke. Det ligner bare det sædvanlige ombuk.
  God weekend.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, ellers må jeg gemme den helt væk lidt tid, og håbe på hun har glemt alt om at hun ikke ville have den, når den kommer frem igen ;-)

   Slet
 2. Den er virkelig blevet fin! Jeg er vild med farverne!

  SvarSlet
 3. Den er altså bare så lækker Nicoline!! Wauw for en sammensætning

  SvarSlet
 4. Den er så flot !!! Virkelig lækker:)

  SvarSlet
 5. Den er godt nok lækker fin...

  SvarSlet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)