onsdag den 11. september 2013

Natdragt med tigere

Så er min eksamen heldigvis veloverstået, og der er igen plads til lidt tid foran symaskinen. Det resulterede igår aftes i denne natdragt i det skønne, skønne tigerstof fra Stofogstil... Mønsteret er fra minikrea og ret lige at gå til.
Jeg synes den er blevet super fin.. jeg elsker bare tiger-stoffet, og det er jeg vidst ikke den eneste der gør, når man sådan kigger rundt på de forskellige blogs :)
7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, og hvor sidder tryklåsknapperne dog pænt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Jeg bruger altid prym-tangen, når jeg sætter trykknapper i... det gør det altså noget nemmere at få dem til at sidde pænt, end hvis man bruger den almindelige, der er med i pakkerne :)

   Slet
  2. Det er godt at høre. Jeg har næsten lige købt en prymtang, som jeg skal se at have afprøvet. Jeg havde ikke tidligere hørt om det redskab, så det er rart at se og høre om andres erfaringer med en prymtang.

   Slet
 2. Hvor er den dejlig piget med den rosa rib... Skønt.

  SvarSlet
 3. Super fin - og ja, VI ELSKER TIGERSTOFFET ;-D Har dog brugt det til en drengebluse, men når jeg ser din med pink rib, får jeg lyst til at lave en til tøsebarnet også ;-)

  SvarSlet
 4. <3 Åhh jeg er forelsket! Jeg har ellers syntes at det var meget drenget det der tiger stof, men nu ville jeg da ønske, at jeg kunne putte min lille pige i sådan en fin tigerdragt! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er utroligt hvad en lyserød rib kan gøre... så blir den pludselig slet ikke så drenget.. Du må igang ;-)

   Slet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)