søndag den 11. august 2013

En fødselsdagsgave

En fødselsdagsgave til en af mine kusiner, som netop er blevet givet idag. 
Shortsene havde jeg oprindelig syet til børn, nemlig disse her. Min kusine så dem, og ønskede sig et par i samme stil i en str. voksen, så det måtte jeg kreere. Blusen er den samme som vi har set mange gange før, nu bare i bluselængde i stedet for kjolelang.
Mønsteret på blusen er fra stof og stil, og shortsene har jeg lavet udfra et buksemønster fra Stof2000's "homemade" serie, som jeg dog har ændret en del i. Flæsen til shortsene har jeg klippet i fri hånd... Den kan man selv nemt variere alt efter hvor bred og rynket man vil have den.. 

7 kommentarer:

 1. Din kusine er meget glad for begge dele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... det er jeg glad for, at min kusine er ;-D

   Slet
 2. Ej den bluse der er altså super fed! Den skriger jo efter at komme på min sy liste... Du må ikke friste med så flotte ting, der er allerede rigeligt på min liste ;-)

  Må jeg spørge; Hvordan laver du linningen på shortsene? Kan se at du laver det på samme måde på dine børnemodeller. Det ser så fint ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe... jeg kender godt det med at have alt for mange ting liggende og vente i sy-bunken.. ;-)

   Det er måske lidt svært at forklare med ord, men næste gang jeg syr en linning kan jeg lige tage nogle billeder og lave en DIY hvis det er.. så hold øje herinde, skal nok se om det ikke kan blive i nærmeste fremtid :)

   Slet
  2. Det er lidt sjovt det der med for mange ting på listen.. Det er jo lidt som om man craver at have en overfyldt liste... Hvis man en sjælden gang kun har gang i og/eller planlagt 3-5 ting, så føler jeg mig ide forladt og næsten gået i stå, hahahhahah. Dumt :-)

   Hvor er du bare sød at du ligefrem laver en DIY på linningen! Selvfølgelig er det sådan du gør. Kan godt huske at min sylærer på efterårets kursus anbefalede at lave linningen sådan. Jeg kom bare aldrig igang med at lave den på den måde.
   Det ser så fint ud! + man får lov at lave en stikning hvor en evt. fin tråd kan vises frem.

   Tusind tak for dit svar OG den fine DIY :-)

   Slet
  3. Der skulle lige gå nogle måneder, men nu har jeg endelig fået afprøvet det her fine mønster! Tak for inspiration. Du kan se mit resultat lige her: http://diiitte.blogspot.dk/2014/01/lkker-uld-bluse-til-mor.html
   Ha' en dejlig dag!
   kh

   Slet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)