lørdag den 27. juli 2013

Sengerand

Ligesom at male møblerne her, så har det også været min plan meget længe, at få syet et nyt betræk til Anemones sengerand.. det er en vi har arvet, og det tidligere betræk var med biler.. meget fint, men ikke lige så piget.. alligevel skulle det tage mig 9 mdr at tage mig sammen.. men så skete det også endelig!
Jeg hader faktisk at lave sådan nogle store projekter (altså store som i at man sidder med meget stof) - måske det også er derfor jeg ikke lige har kunne tage mig sammen... Men ih hvor er det rart nu det er gjort.. og fin blev den, synes jeg :)

4 kommentarer:

 1. Den er super fin Nicoline :-) Stoffet med store blomster er SÅ fint, synes jeg. Deltager også i din skønne giveaway - og krydser fingre! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.. Jeg er også bare helt vild med det.. købte det for længe siden, uden at vide hvad det skulle gå til.. måtte bare eje det.. og pludselig var der lige et projekt til det.. :)

   Slet
 2. Den er du "sluppet" rigtig godt fra. Meget piget og alligvel enkel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have ;) Ja det er meget godt den forbliver bare lidt enkel, når den skal rumme en masse spraglet sengetøj ;-)

   Slet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)