lørdag den 29. juni 2013

Kjole med bar ryg

Denne kjole er syet efter et af Figgy's mønstre. Hvis du ikke kender dem er det bestemt et besøg værd at tjekke hendes hjemmeside her - jeg synes hun har rigtig mange fine mønstre.

Stoffet er fra stof2000 og er simpelthen så fint og lækkert i kvaliteten - det er nærmest helt liberty-agtigt og så til en helt ok meterpris taget kvaliteten i betragtning..

Kanterne på skørtet har jeg syet med rullesøm på overlockeren. Jeg har aldrig brugt denne funktion før, men wow - det giver en vildt lækker effekt synes jeg.

Lille minus: Jeg har foret med et ensfarvet stof... og det skal jeg ikke gøre en anden gang, for det kan jo ses der hvor ryggen twister - så langt havde jeg bare ikke lige tænkt førend jeg nåede dertil. Så næste gang vil jeg bruge samme stof til foer og yderstof..

Mønsteret hed str 18 mdr - den er dog blevet kæmpe stor (måske str 3 år tænker jeg) - så om jeg har klokket i det, eller om mønsteret bare er giga, det ved jeg ikke.. Ikke desto mindre må kjolen hænge til pynt lidt tid endnu, inden den passer :)

3 kommentarer:

 1. Hold da K... den er flot....
  Perfekt stof til en let sommerkjole..
  Kh

  SvarSlet
 2. wow hvor er den bare sød! Tænk hvis den fandes i en str 36 ;-)
  Hav en skøn dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Jeg har tænkt mig at prøve og lege med ideen når jeg kommer hjem fra ferie.. det kunne da være Så fint :)

   Slet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)