lørdag den 25. maj 2013

Sommerdragt

Anemone er idag med farmor i sommerhus, og det udnyttede jeg til at få syet denne sommerdragt. Mønsteret er fra en af mine japanske sybøger, og jeg synes modellen er så fin. 
Jeg har syet kantebånd i ærmerne i stedet for blot at lægge dem op, det giver et ret lækkert finish. Hele dragten er udelukkende syet på symaskine da jeg har lavet franske sømme i stedet for at bruge overlocker.. (det foreslog bogen, og det måtte jeg da prøve). Det bidrager også til finish'en, og så må det da egentligt være ret blødt når man har det på? 
Jeg er et glad for resultatet og tænker jeg vil lave en lignende i Liberty en af dagene... denne model er en rigtig "liberty-model" hvis du spørger mig ;-) 

2 kommentarer:

 1. Hej… Jeg er helt vild med denne dragt og også dine gule shorts med flæsekant. Kan du sige mig hvad den japanske sybog hedder hvor du har opskrifterne fra??
  Mvh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa :)
   Den er også super fin, og modellen sidder rigtig godt...
   Du kan se et billede af bogen her (det er den med dragten udenpå, hvor shortsene også er i - her har jeg bare selv lavet en flæsekant til, men det er meget simpelt)
   http://himpsegimse.blogspot.dk/search/label/Mønstre

   Bogen hedder i øvrigt nr 3368... hvad den ellers hedder ved jeg ikke, for det står på japansk :D Brugeren jeg købte den af på etsy.com hed "PinkNelie".. Håber du finder den :)

   Slet

Læg gerne en kommentar - jeg bliver så glad :)